Kajian Akademik Undang-Undang Nomor 28 Tahun 2009 Tentang Pajak Daerah dan Distribusi Kabupaten Pangkajene dan Kepulauan

Abstract : The study is about library works which is guidance in the government roles No. 28 Tahun 2009 consist of regional tax and regional retribution. Based on the data, facts, phenomena, and field resources to cover the realistic problems.
This study aimed at describing the library works in government roles no. 28 Tahun 2009 as replaced as government roles no. 34 Tahun 2000 all about the regional tax and regional retribution.
The result of the study revealed that the library works of government roles no. 28 Tahun 2009 as a guidance of perfection, argumentation, although tends to strengthen of the new regional retribution. It is more applicative, and productive to support the government as independently as beyond. This is also could be a follow-up to the draft of the regional roles plan in Pangkep regency become government roles.
Keywords : Government roles
Penulis : Hamzah Hafied
Artikel ini telah dipublikasikan pada jurnal Economic Resources Vol. XI No. 32, Oktober 2010: Pusat Penerbitan dan Publikasi Ilmiah, Fakultas Ekonomi Universitas Muslim Indonesia (UMI) Makassar.

Berikut haril review dari reviewer internal :

Previous Pembentukan Badan Usaha Milik Daerah dalam Peningkatan Pendapatan Asli Daerah Kabupaten Mamuju Utara
Next Ekonomi Pembangunan & Perencanaan

You might also like

Penulis : Hamzah Hafied Artikel ini telah dipublikasikan pada jurnal Economic Resources Vol. XII No. 33, April 2011: Pusat Penerbitan dan Publikasi Ilmiah, Fakultas Ekonomi Universitas Muslim Indonesia (UMI) Makassar.

Produk Domestik Regional Bruto: Teori dan Aplikasi

Produk Domestik Regional Bruto: Teori dan Aplikasi Penulis : Hamzah Hafied Penerbit : Kretakupa Print, Makassar, 2010 Buku ini telah direview oleh reviewer internal :

Reproduksi Ikan Endemik Rainbow Sulawesi Telmotherina Celebensis di Danau Matano Sulawesi Selatan

Abstract: Rainbow Selebensis, Telmatherina celebensis of endemic fish in Matano Lake South Sulawesi needs protected from intensively capture and the fish were conducted domesticating. The objectives of this study were