Prinsip-Prinsip Hukum Acara Peratun

Abstract: Administrative Court as one of the executors of judicial power is a specialized judiciary that handles disputes arising from the State administration. As an individual judicial body, it retains its unique characteristics in addition to the principles of procedural law is adopted, so it looks different from other environmental justice agencies in the implementation of the function of hearing and deciding disputes according to competence.

Penulis : Nurul Qamar

Diterbitkan pada Jurnal Konstitusi, PKK Fakultas Hukum Universitas Muslim Indonesia kerjasama dengan Mahkamah Konstitusi Republik Indonesia, Volume IV, No. 2, November 2011

Previous 46 Dosen Pengabdi Siap Turun ke Desa Binaan UMI
Next Kewenangan Judicial Review Mahkamah Konstitusi

Transportation Model to Minimize Distribution Cost of Construction Material

Abstract: Transportation models for material distribution are a method to organize the transportation process of a product (material) from various sources to provide product (materials) to various destinations (project site).

Pengaruh Bauran Pemasaran Terhadap Keputusan Pembiayaan Mikro pada Bank BRI Syariah Makassar

Abstrak: Kajian ini bertujuan untuk: (1) menganalisis bauran pemasaran yang terdiri dari Product, Price, Place, Promotion, People/ Participants, Physical Evidence, dan Process terhadap keputusan pembiayaan Mikro pada Bank BRI Syariah

Matematika Lanjut untuk Teknik

Judul Buku: Matematika Lanjut untuk Teknik Penulis: Dr. Ir. H. Iskandar B. Paggaru, M.Sc Penerbit: John Hi-Tech Idetama, Edisi dan Cetakan Pertama, 2012. Berikut hasil review dari reviewer internal UMI: